Curriculum Vitae
Door de ruimte en inspiratie die ik heb gekregen, ontdek ik mezelf, mijn ideeën en breng deze tot
uitdrukking in beelden. Beelden die meestal een expressie zijn van de mens, de menselijke wil
en emoties, en de natuur.
Ik werk in de steensoorten serpentijn, marmer, albast, springstone, euville en andere zandsteensoorten en arduin.
Soms is de vorm die de ruwe steen heeft, leidend. Ik leid de steen dan als combinatie van soort, kleur en vorm naar het uiteindelijke beeld. In andere situaties “leg ik de steen mijn wil op”.
Ook maak ik ontwerpen voor beelden in staal.
Het maken van elk beeld is een proces, met ups en downs zowel in het vrije werken als werk in opdracht. Bij opdrachten is het heel belangrijk om de gedachten en wensen van degene voor wie het beeld is bestemd, mee te nemen. Regelmatig overleg met de opdrachtgever hoort bij mijn manier van werken. Wilt u mij tijdens de expositiedagen ontmoeten of over een opdracht met me van gedachten wisselen? Bel of mail mij dan voor het maken van een afspraak. (033-4951368
of klik hier)

In mei 2005 heb ik de driejarige opleiding “Beeldhouwkunst” aan de Vrije Academie voor Beeldhouwkunst te Driebergen afgerond.
Sinds 2003 geef ik beeldhouwlessen. Op deze manier breng ik in anderen het proces op gang om de eigen kunstzinnige kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen.
Van 2005 tot 2010 was is voorzitter van “Artiplu”, het Kunstenaars Collectief Leusden. Zie www.artiplu.nl . In 2006 en 2010 kreeg ik opdracht tot het maken van het kunstwerk behorende bij de jaarlijkse Rabobank Ondernemersprijs Leusden.